Onlineundervisning er heldigvis ikke meget sværere end at bruge facebook eller youtube. Det kræver blot at din forbindelse er i orden, din computer har installeret det rigtige program og du ved hvordan det fungerer.

1. Brugernavn og adgangskode

For at få afgang til onlineundervisning skal du have adgang til skolens netværk. Dette foregår med dit skolelogin, som er det samme brugernavn og password, som du bruger for at få adgang til skolens trådløse netværk og office 365. For de fleste elever vil brugernavnet starte med bogstaverne ni efterfulgt af 6 tal foran skolens email-domæne. F.eks. ni1234@ninuuk.gl

Du kan teste at dit login virker ved at gå ind på office.com og logge på med dit brugernavn og password. Efter du er logget på skal du kunne skolens logo i øverste enstre hjørne af skærmen.

Hvis ikke du kan logge ind kan du skrive til support@ninuuk.gl og bede om at få nulstillet dit password.

Hvis du godt kan logge ind, eller logger ind automatisk, men det IKKE er skolens logo du ser i venstre hjørne af browseren efterfølgende kan du prøve følgende:

1) Klik på cirklen i øverste hjørne og vælge log ud.
2) Prøv igen at logge ind med dit ninuuk-brugernavn.

2. Forbindelse og programmer

For at gøre det så nemt for dig, som muligt, at finde ud af om din computer og forbindelse er OK, har vi lavet en online guide. Guiden hjælper dig igennem opsætning, afhængig af hvad du svarer på en række korte spørgsmål, og tager som regel kun kort tid.
Hvis du har fuldført guiden succesfuldt, kan du være sikker på, at både login, forbindelse og systemer virker.


3. Kom i gang med undervisningen

Scroll til toppen