Niuernermik Ilinniarfik Dimission 2020

Niuernermik Ilinniarfik afholder årets store dimission den 19. juni 2020. ”På den store dimissionsdag har vi flere uddannelser, der skal dimitteres, og derfor har skolen i tæt samarbejde med Katuaq lagt et program, som overholder de sundhedsfaglige retningslinjer” fortæller forstander Christel Lund Bøjler.

Niuernermik Ilinniarfik, følger Epidemikommissionen og de grønlandske myndigheders sundhedsfaglige restriktioner og retningslinier, og det betyder desværre at dimittenderne i år ikke kan tage deres familie eller venner med til deres store dag. Alternative løsninger må tages i brug, og derfor sender Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk live fra deres facebook side på dagen, så dimittendernes familie og venner kan følge med derfra.

Dimissionen deles op i tre og afholdes hele dagen den 19. juni I Katuaq i Hans Egede salen.

TNI-dimittender kl. 10.00 – 12.00

Akademi-dimittender kl. 12.00 – 14.00

MERX-dimittender kl. 14:00 – 16.00

Familie og venner kan tage imod deres dygtige færdiguddannede dimittender ude foran Katuaq.

Hele arrangementet den 19.juni vil også blive sendt live fra Niuernermik Ilinniarfik’s facebook side.

”Skulle de sundhedsfaglige retningslinier blive ændret inden dimissionen, er skolen og Katuaq klar til at udvide deltagerantallet med kort varsel” siger forstander Christel Lund Bøjler, og tilføjer ”vi glæder os til at kunne fejre vores seje elever, der på trods af den svære tid, er ved at gennemføre deres uddannelser”.

Scroll til toppen