Varighed
2 år

Studiestart
1. marts

Adgangskrav
TNI / MERX I / GUX / TNI 18

DK Specialer

Fælles for de fire danske specialer er, at skoleopholdene finder sted på en skole i Danmark, mens praktikopholdene foregår i Grønland.

Du ansøger via Majoriaq.

Advokatsekretær

Som advokatsekretær har du stort ansvar, og det er derfor vigtigt, at du er struktureret, serviceminded og dygtig til at skrive, da du tit får til opgave at forfatte dokumenter og breve.

Du er selv ansvarlig for at finde en skole i Danmark.

Lægesekretær

Lægesekretær

Du vil som nyuddannet kunne varetage opgaver som journalbehandling, vejlede og servicere borgere, varetage sagsbehandling og administration, samt laboratorie- og hjælpefunktioner i almen praksis. Så hvis du har lyst til at hjælpe og kommunikere med mange forskellige menneskegrupper og interesseret i sundhedssektoren, så er denne uddannelse garanteret noget for dig.

Alle skoleophold foregår på Handelsfagskolen i Odder. Eleverne bliver indkvarteret på et skolehjem. Det er ikke muligt at medbringe børn på skoleopholdende. Der er fire skoleophold på Handelsfagskolen i Odder.

Revisorassistent

Interesserer du dig for mennesker, tal og økonomi? Så kig nærmere på uddannelsen til revisorassistent. Som revisorassistent arbejder du med virksomheders regnskaber og bogholderi.

Du er selv ansvarlig for at finde en skole i Danmark.

Shippingassistent

Som shippingassistent er du med til at planlægge transporten af gods og varer til søs. Du er i kontakt med mange mennesker og du sørger for papirarbejdet i forbindelse fragten.

Du er selv ansvarlig for at finde en skole i Danmark.

Scroll til toppen